”Tulkaa minun luokseni, kaikki te, jotka teette raskasta työtä ja kannatte taakkoja, niin minä annan teille levon. Ottakaa minun ikeeni päällenne ja oppikaa minusta, sillä minä olen sävyisä ja nöyrä sydämeltäni. Näin te löydätte levon sielullenne, sillä minun ikeeni on sopiva ja minun kuormani on kevyt.” (Matt. 11:28-30)

 

Tällaiseen elämään kanssaan Vapahtaja Jeesus Kristus kutsuu tänäänkin meitä kaikkia, olimmepa elämässämme millaisessa tilanteessa tahansa. Kaiken kiireen, suoritusta täynnä olevan tai tyhjyyden täyttämän elämän keskellä Hän kutsuu meitä luottamaan itseensä ja Jumalaan. Hänen yhteydessään voimme löytää todellisen levon, levon jossa koko olemuksemme ja myös sisimpämme saa levätä. Hänen kanssaan ei tarvitse suorittaa eikä yrittää olla enemmän kuin on, riittää että vain haluamme ja suostumme olemaan Hänen seurassaan. Riittää että sanomme: ”Tule ja auta Jeesus”.

Veli Miettinen