A) Tunnustat tarvitsevasi Jeesusta

Kukaan ei tule Taivaallisen Isän luo muutoin kuin Jeesuksen kautta. Hän kuoli sovittaakseen syntimme. Hän nousi kuolleista ja elää aina ollakseen SINUN Vapahtajasi.

B) Tunnustat rikkomuksesi Jumalalle

Jokainen ihminen on rikkonut Jumalan tahdon ja elää erossa Hänestä. Jeesukseen uskova voi pelotta tunnustaa virheensä, sillä Jeesus on syntisten ystävä. Voit rukoilla vaikka seuraavin sanoin:

Taivaallinen Isä. Tiedän, että olen rikkonut sinua vastaan ja poikennut sinun tahdostasi. Uskon, että sinä Jeesus olet kuollut minun puolestani ja sovitit minun syntini. Tahdon antaa elämäni sinulle ja tehdä parannuksen synneistäni. Haluan, että sinä Jeesus olet minun Herrani ja Vapahtajani. Aamen.

 

C) Jokainen, joka uskoo Jeesukseen, saa synnit anteeksi

Uskoontulo ei ole tunteen vaan uskon asia. Sinulla on lupa ja etuoikeus tunnustaa uskosi. Raamattu sanoo: ”Jos sinä suullasi tunnustat, että Jeesus on Herra ja sydämessäsi uskot, että Jumala on herättänyt Hänet kuolleista, olet pelastuva.”

D) Tutustu Raamattuun ja toisiin uskoviin

Lue Raamattua ja opettele henkilökohtaisesti tuntemaan kuka Jeesus on ja mitä Hän sanoo. Etsi ystäviä, joiden kanssa voit jakaa löytösi. Taivaallinen Isä tahtoo, että Hänen lapsensa löytävät itselleen hengellisen kodin, seurakunnan jossa he voivat kasvaa ja vahvistua.

Saatat kuulla monia mielipiteitä ja näkemyksiä seurakunnista, kasteesta ja muista kysymyksistä, mutta älä unohda, että sinulla on aina mahdollisuus tutkia asioita Raamatustasi. Siunausta elämääsi.