”Niin on Jumala maailmaa rakastanut, että antoi ainoan poikansa, ettei yksikään joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.” (Joh.3:16)

 

Herramme Jeesus on uhrannut itsensä koko maailman syntien, pahojen tekojen tähden. Jeesuksen ansio kuuluu kaikille ihmisille kaikkialla ja samalla jokaiselle uskovalle erikseen. Meillä on yhteinen vapahtaja ja kuitenkin saamme itse kukin pitää hänet erityisesti omanamme.

Tämä on suuri ja kallis totuus, mutta samaan aikaan kohottava ja nöyryyttä vaativa tosiasia. Sinun tähtesi Jeesus tuli, sinua etsimään, sinua hän rakastaa ja sinun puolestasi antoi elämänsä. Jeesus nousi kuolleista elämään, tapasi satoja opetuslapsiaan, antoi lähetyskäskyn ja nousi ylös taivaaseen.

Jeesus lähetti Pyhän Henkensä tukemaan ja rohkaisemaan jokaista kristittyä ja rukoilee kaikkien meidän puolestamme tänäänkin, Isän Jumalan oikealla puolella. Jeesuksen rakkaus ja tuki auttavat meitä iankaikkiseen elämään ja usko syntyy Raamatun sanoman kuulemisen ja lukemisen kautta.

Kari